Llibre: ‘Benet XVI. Una vida’ de Peter Seewald.

“Ratzinger veu la història com una lluita permanent entre la fe i la increença, una lluita entre l’amor a Déu fins a la negació de si i l’amor a si mateix fins a la negació de Déu. En darrer terme entre el bé i el mal. Tot el terreny és imperfecte, sosté en el seu realisme escatològic, proveït en últim terme d’una perspectiva apocalíptica. Tot intent humà de elevar-se a la perfecció per les pròpies forces està abocat a acabar en desastre. ‘Quan no hi ha la mesura de el Déu veritable’, no es cansarà d’advertir també com a summe pontífex de l’Església, ‘l’ésser humà s’autodestrueix’.”

 

 

Pel·lícula: ‘Especiales’

 

Sèrie: Baron Noir

 

 

Publicat a El Tribú el 18 d’agost de 2021.

 

Nos podemos seguir a través de las redes sociales (TwitterInstagram y Linkedin) o a través de este formulario.

Podéis leer más artículos en el blog. También, podéis leer las apariciones en los medios de comunicación.